Onze Partners!

h

De Fruitboetiek

De Fruitboetiek biedt u de beste kwaliteit aan, en daar kunnen jullie tijdens onze tocht ook van proeven! Één van hun garanties is dan ook dagverse groenten en fruit. De fruitwinkel die gelegen is in Bevere, speelde intussen ook in op de verschillende aan huis leveringen binnen de regio's Groot-Oudenaarde en Ronse. 


Garage Cnockaert Oudenaarde

Op zoek naar een garage in Oudenaarde voor onderhoud of herstelling van jouw (volg)wagen? ;)

Bij Garage Cnockaert bieden we meer dan alleen auto-onderhoud; ze bieden een passie voor voertuigen. Hun deskundige team staat klaar om u te helpen met alles, van standaardonderhoud tot complexe reparaties. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar elke rit zo probleemloos mogelijk te maken. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Kia, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Toyota, maar ook met andere merken kan je terecht in hun garage.


Zakenkantoor B. De Clercq

Goed verzekerd? Op de fiets met Zakenkantoor B. De Clercq! Ben je klaar om opnieuw een zomer door te brengen op jouw fiets? Vergeet niet even jouw verzekeringen te checken, een familiale verzekering is namelijk essentieel. Wil je ook jouw fiets optimaal verzekeren tegen schade na een val of tegen diefstal? Of wil je bijgestaan worden bij pech tijdens jouw wekelijkse fietstocht. Bernard, Bram, Maxim en Tania staan jou bij vanaf de aankoop tot de eventuele uitbetaling na schade.

Zakenkantoor B. De Clercq biedt een ruim aanbod verzekeringen aan voor zowel particulieren als professionelen. Zo kan u er als particulier terecht voor onder andere het verkrijgen van meer informatie omtrent fiscaal sparen, hospitalisatieverzekeringen, maar ook oplossingen voor uw voertuigen, eigendommen en dus fiets en familiale…. Maar ook met uw onderneming bent u bij dit kantoor aan het goede adres. Zowel voor uw eigendommen als aansprakelijkheid te verzekeren is er een pak kennis en ervaring om u bij te staan. Zakenkantoor B. De Clercq kan met hun 40 jaar ervaring de perfecte service op maat aanbieden waarbij persoonlijk contact centraal staat.


Studio Fraeye

Studio Fraeye is een grafisch ontwerpbureau dat de visie en merkidentiteit van bedrijven en particulieren tot leven brengt door middel van creatieve en doordachte ontwerpen. Of het nu gaat om de vormgeving van een logo, brochure, boek of een complete huisstijl, met oog voor detail creëren zij visueel aantrekkelijke ontwerpen die passen bij de behoeften van de klant én hun doelgroep.


Lukas Bauters Photography

Onze huisfotograaf, Lukas Bauters, die reeds prachtige foto's en dronebeelden maakte tijdens onder andere onze Ronde Van Kruisem en het Clubkampioenschap zal ook niet ontbreken tijdens Brouwers Op Wielen. Lukas volgde een opleiding tot dronepiloot waardoor hij een allround fotograaf is voor diverse events of opdrachten zoals luchtvideo's, bedrijfsfilms, fotoshoots… 


Garage Dhont

Garage Dhont is een familiebedrijf dat al 66 jaar en 3 generaties lang staat voor eerlijke, persoonlijke en kwaliteitsvolle service. Gestart in 1965 gestart met 1 garage, maar intussen hebben ze onze favoriete fietsregio's veroverd en is deze "familie" de laatste jaren uitgegroeid tot een enthousiaste, hardwerkende bende van 35 autoliefhebbers, verspreid over maar liefst 4 vestigingen!


Studio Luma

Ontdek Studio Luma, dé bron van creativiteit voor storytelling. Zij bieden hoogwaardige fotografie en videografie om jouw merk of project te laten stralen op sociale media. Met een focus op detail en passie voor perfectie transformeren zij gewone momenten in buitengewone verhalen. Kies Studio Luma als je partner voor een professionele uitstraling en betoverende content. Als vaste huisfotograaf van De Stoters stelt ze alvast niet teleur! Geniet van haar plaatjes na afloop van Brouwers Op Wielen!

Filou & Friends Zottegem

Voor een nieuwe wieleroutfit kan je hier niet terecht, maar hier worden de allerkleinsten wel verwend met het unieke assortiment! Filou en Friends verdiept zich in de wondere wereld van kinderen van 0 tot 8 jaar en toverden eigenzinnige, goedzittende, leuke kleertjes tevoorschijn. Zo begon het sprookje van Filou & Friends. In de winkel in Zottegem. Geïnspireerd door de fabelachtige leefwereld van kleine Filous, bedenken de ontwerpers elke dag kleurrijke, fantasievolle en speelse patronen en stoffen. Dit creëert eigen collecties met verrassend veelzijdige outfits die je eindeloos kan combineren. 

Spring tijdens jouw fietstochtje rond Zottegem zeker eens binnen!